Forum sojuszu Space Orkz
Wszelki uwagi odnosnie forum nalezy wysylac do "TD84"
wasz admin TD84 ;)
ehhh proponuje utworzyć w "index" taki temat jak "pomoc":będziemy mogli tam prosić o pomoc w sprawie ataków na poszczególnych graczy, i wpisywać graczy którym należy spuścić łomot:) ----> bo z doświadczenia wiem że różnych cwaniaczków jest pełno w galaktyce:)
Ostatnio edytowany przez marcoo204 (2008-03-04 15:07:31)
utworzyłem dział "Wspólne ataki-obrona" chociaż według mnie o obronę to nie będzie próśb najwyżej ktoś napisze wiadomość do sojuszu bo w obronie liczy sie szybkość reakcji a na forum to tylko parę osób zagląda nie mówiąc już o częstotliwości tego zaglądania
czekam na kolejne propozycje, mam nadzieje ze mnie nie zabije główna admink'a za zbytnia aktywność w zmianach forum
nie wiem jak ty ale ja z praktyki wiem że forum to jest dużo lepsza sprawa niż wysyłanie wiadomości prv i powinniśmy wprowadzić obowiązkowe zaglądanie na forum===> dzięki temu sojusz będzie zwarty, wyeliminujmy potencjalnych szpiegów i zyskamy graczy chcących troszkę się zabawić
Członków sojuszu jest 55
Użytkowników na forum 36
chciałem wprowadzić weryfikacje przez admina przy rejestracji nowych osob ale jest to kolejna rzecz niemożliwa do wykonania na tym forum
weryfikacja tutaj działa tak ze podczas rejestracji trzeba podać 2 razy maila i hasła nie można samemu wpisać a zostaje ono wysłane na maila a potem można sobie zmienić
Jedynym wyjsciem aby przeciwdziałać rejestracji osob spoza sojuszu i szpiegowaniu nas jest blokada nowych rejestracji ale to wymaga zarejestrowania sie na forum przez pozostałe osoby pozostalych
Juz powstał temat o stanie naszej armii a jest rzecz ważna bo wróg może sie dowiedzieć kogo pokonać.
Nie wiem jak wy ale ja doceniam te osobe ktora utworzyła forum i jestem mu za to bardzo wdzieczny ale jedna rzecz ktora dla mnie niewiem jak wam nie pasuje a jest to niewiem jak to powiedziec styl matrixa czy mozna by bylo zmienic oczywiscie jak restza na to sie zgodzi:)
forum utworzyła niunia194 ja tu tylko zarządzam
styl matrixBB ustawiał ktoś inny niz ja( jest on domyślny dla odwiedzających forum i tych którzy nie wybrali własnego stylu), każdy może zmienić styl klikając swój "profil" a potem "wyświetlanie", ja mam ustawione invasion-board ten standardowy z samego początku forum
mamy jak dotąd 143 posty na forum jeszcze można by sie pokusić o przeniesienie jego na inne forum ale to większość musiałaby sie nie podobać, poza tym nie wszyscy sie zarejestrowali na forum.
Mi forum zbytnio nie przeszkadza poza jedna rzeczą która chciałem zrobić i nie moglem bo nie ma tu takiej możliwości( weryfikacja przez admina nowych użytkowników forum)